;
Napjainkban a gazdasági élet szereplőinek legnagyobb kihívása, hogy a gyorsan változó körülményekhez alkalmazkodni tudjanak.

Az alkalmazkodás alapfeltétele a megfelelő szervezeti felépítés, a megfelelő személyi bázis, a vállalatok minőségi működése, a gazdaságosság és az optimalizálható eredmény szem előtt tartása.

A tulajdonosi kör kialakításánál fontosnak tartottuk, hogy az ne csupán szolgáltatói, hanem Megbízói oldalon is tapasztalatokat szerzett szakemerek alkossák.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdon, és fő célunknak tekintjük, hogy a piaci részesedésünk növekedését ne külső, pótlólagos tőkeinvesztációnak, hanem a piaci és vállalati adottságainak, a lehetőségek pontos és helyes kiaknázásának tudhassuk be. E törekvésünk első lépése volt az Aston Group, egy magyar vállalatokból álló konzorcium létrehozása.Cégünk hagyományos szemléletes magatartásformák előnyeinek megőrzése mellett a szolgálat-centrikus hozzáállást kívánja elősegíteni és továbbfejleszteni.

CSAPATUNK

Soós Péter

ügyvezető igazgató
https://www.astongroup.hu/wp-content/uploads/2021/02/soos.jpg

Soós Péter

ügyvezető igazgató

Pécsi Zoltán

értékesítési igazgató
https://www.astongroup.hu/wp-content/uploads/2021/02/pecsi.jpg

Pécsi Zoltán

értékesítési igazgató

Bankó András

gazdasági igazgató
https://www.astongroup.hu/wp-content/uploads/2021/02/banko.jpg

Bankó András

gazdasági igazgató

HR SZOLGÁLTATÁSOK

Napjainkban a gazdasági élet szereplőinek legnagyobb kihívása, hogy a gyorsan változó körülményekhez alkalmazkodni tudjanak. Az alkalmazkodás alapfeltétele a megfelelő szervezeti felépítés, a megfelelő személyi bázis. Az emberi tudás és munkavégzés felértékelődött, valamint a legjobb munkatársak megtalálása, motiválása olyan feladattá vált, ami jelenünkben külön tudományággá nőtte ki magát.

Az Aston Gorup abban segít, hogy Ön a gyorsaságot sikeresen tudja ötvözni a legrátermettebb munkavállalók felkutatásával, tiszteletben tartva az ő elvárásait. Cégünk az egész országban rövid határidőn belül vállalja kis-és középvállalatok, valamint multinacionális cégek munkaerő-igényeinek feltérképezését és megszervezését.

Az Aston Group 100%-ban magyar tulajdonú cég. Vállalkozásunk rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyet a hatályos törvének és jogszabályok a tevékenységeink elvégzéséhez feltételül szabnak.
Az Aston Group az Ön rendelkezésére bocsátja a kiválasztásban szerzett tapasztalatait, szakértelmét és munkatársai elkötelezettségét annak érdekében, hogy rugalmasan és gyorsan tudjon reagálni az Ön humán erőforrás-igényeinek minőségi szinten történő kielégítésére.

INGATLAN-
ÜZEMELTETÉS

Takarítási szolgáltatás

Irodák, üzlethelyek, ipari létesítmények takarítása.
Takarítási tevékenységünk során különös hangsúlyt fektetünk az állagmegóvó, környezetbarát technológiák alkalmazására.

A cégünk által alkalmazott technológia megfelel a magyar szabvány előírásainak és az Európai Unió követelményeinek. A takarítási időszakot a helyiségek funkcionális feladatainak figyelembe vételével alakítjuk ki úgy, hogy a munkavégzés ne zavarja az épületben folyó napi tevékenységet.

Épületgépészet, karbantartás
  • Ingatlanok víz-, gáz- és fűtésszerelése
  • Tartályok, mosdók, szifonok, csapok, mosogatók javítása és cseréje
  • Gázkészülékek, bojlerek, vízmelegítők, cirkók, kazánok, konvektorok tisztítása, javítása
  • Vízórák kiépítése, cseréje

Gyorsszolgálatunk folyamatosan készen áll arra, hogy az épületgépészet területén felmerülő meghibásodásokat, problémákat orvosolja. Legyen szó akár dugulásról, akár csőtörésről vagy szivárgásról. Tervszerű karbantartást, vagy meghibásodás esetén garanciális javítást vállalunk az ország egész területén.

Kertészet

A szerződések megkötése után éves technológiai terv alapján dolgozunk, figyelembe véve megrendelőink külön igényeit is. A zöldfelületek fenntartásának legnagyobb feladata a gyep gondozása, ezen belül is a fűnyírás. Ezt a munkát – ahol elvégezhető – nagy vágószélességű, önjáró, fűgyűjtős gépeinkkel végezzük, így a kaszálás után rendezett területet adunk át a megrendelőinknek.

VAGYONVÉDELEM